porta Recordis

Hola món!!! – Hello world!

Diu Eduardo Galeano al seu Libro de los abrazos, que recordar prové del llatí “recordis” i significa “passar dos cops pel cor”. Va ser aquesta metàfora sobre el cor allò que va donar nom a Recordis Barcelona, una aventura en la qual dos enamorats de la ciutat hem posat el nostre propi cor per complet i hem buscat la forma d’oferir bocinets de Barcelona tant a autòctons com a visitants, a través dels quals evocar i revisitar la ciutat en qualsevol moment.

A Recordis trobaràs regals únicament de disseny i creació local en forma de dolços, samarretes, quaderns, tasses, polseres, puzles, perfums, bolsos… I per a totes les butxaques.

Cada regal té una història pròpia. Si vols descobrir-les vine a veure’ns al carrer Princesa número 43.

Us convidem a visitar amb curiositat de nen Recordis Barcelona. Sou a casa vostra.

Says Eduardo Galeano in his “Book of hugs”, that remember comes from the latin “recordis” and means “pass twice through the heart”. It was this metaphor about the heart that gave name to Recordis Barcelona, an adventure in which two lovers of the city we have put our own heart completely and have sought the way to provide pieces of Barcelona both locals and visitors, through which evoke and revisit the city at any time.

At Recordis you will find gifts only local in the form of candy, t-shirts, notebooks, mugs, bracelets, puzzles, perfumes, bags and design… And for all budgets.

Every gift has a history of its own. If you want to discover them come to see us on the street Princess number 43.

We invite you to visit with curiosity of child Recordis Barcelona. You’re at home.

1 Comment

  • Joan / març 13, 2016 at 6:00 pm

    És bonic que sorgeixin botigues que potenciïn els productes locals. Els barris de Barcelona s’estan convertint en una enorme botiga de productes xinesos i supermercats pakistanesos. De manera que enhorabona, i tant de bo sorgissin més negocis com el vostre, que a més se centra en productes fets a Catalunya, el nostre país.

    Respon